Non Stop: +4 0736 687 773

De ce sa inchiriem o masina?

2019-10-14 13:54:31 Autor: Volo Rent a Car
De ce sa inchiriem o masina?

De ce să închiriați o mașină?  Există atât de multe motive ca să închirem mașini, că am făcut o listă pentru cu acestea.

Încheiați-vă nunta cu un hit
Probabil ați văzut scenele din filme în care un cuplu recent căsătorit pleacă spre luna de miere într-un vehicul fantastic. Puteți face asta, indiferent de bugetul nunții dvs., prin închirierea unei mașini în loc să cumpărați una. Majoritatea serviciilor de închirieri auto oferă convertibile și mașini de lux care vor face ca fetele oaspeților să cadă în timpul ieșirii cinematografice.


O sosire de primă clasă la reuniunea de liceu
La fel ca în cazul nunții tale, vreti să ajungeti la întâlnirea  de dupa ani de la terminarea liceului în stil. Chiar dacă nu ati devenit niciodată succesul pe care i-ai promis tuturor că veti deveni, puțeți totuși să arăți ca la-ți atins. Veniți la Volo Rent a Car sau navigați pe site-ul nostru pentru a găsi o mașină care transmite mesajul pe care doriți să îl trimiteți.

 

Prima intalnire, prima impresie
Dacă nu ați avut nunta sau reuniunea la liceu, este posibil să vă preocupați mai mult de viața de dating. Se spune că primele impresii sunt totul, așa că de ce să nu mergeti după partenerul de intalnire într-o mașină drăguță, curată?
Acum, probabil că nu ar trebui să săriti peste cal prin închirierea unei mașini de lux. Acest lucru ar putea trimite semnalul că va aflati la un nivel financiar superior decât sunteți într-adevăr, ceea ce ar putea fi o problema mai târziu. Alegeți o mașină care va reprezintă  și vei face o primă impresie grozavă.

 

Calatoriti cu o masina inchiriata
Există mai multe motive pentru a închiria o mașină pentru o călătorie lungă:

  • Economisiți uzura pentru propria mașină
  • Evitați să adăugați kilometraj la odometrul mașinii care i-ar deprecia valoarea.
  • Puteți economisi bani alegând o mașină care să obțină un consum de combustibil mai bun decât propria mașină.
  • O alegere inteligentă de închiriere vă poate asigura un confort superior, oferind mai multe opțiuni de ședere și mai mult spațiu pentru bagaje sau spatiu interior.

O alegere inteligentă de închiriere vă poate asigura un confort superior, oferind mai multe opțiuni de ședere și mai mult spațiu pentru bagaje sau spatiu interior.

 

Conveniența călătoriei
Dacă o călătorie rutieră nu este stilul dvs., veți avea totuși nevoie de o modalitate de a merge unde aveti nevoie după ce aterizati pe aeroport. Închirierea unei mașini este adesea mai rentabilă decât utilizarea unui taxi pentru a vă deplasa și este mult mai convenabil decât sa puneti membrii familiei sau prietenii să vă conducă în timp ce vizitați orașul.

 

Relocare in still
Ori de câte ori aveți nevoie sa va mutati sau sa ajutati un prieten să se mute, încercați să închiriați un SUV sau Van. Închirierea unui astfel de masini va salva vehiculul personal de zgârieturi și vă va oferi mai mult spațiu pentru transportarea articolelor, ceea ce echivalează cu mai puține călătorii și mai puțin combustibil consumat.

Concluzia? Mașinile de închiriat sunt mai mult decât simple backup-uri pentru mașina dvs. cand aceasta este la service de exemplu. Data viitoare când aveți un eveniment important în viața d-voastră, întrebați-vă: „Este un moment bun pentru a închiria o mașină?”