Telefonos autóbérlés NON STOP: +4 0736 687 773
Átvétel
Leadás

Autó kölcsönzés Kolozsváron

Volo Rent a Car márkát mindenki magas minőségű autókölcsönzéssel társítja. Célunk kicsi, kompakt vagy luxus személygépkocsik kölcsönzése Kolozsváron, a legbarátságosabb és leghatékonyabb rent a car szolgáltatás keretein belül. A fenti formanyomtatványt használják azonnali bérléshez. Az ár tartalmazza valamennyi biztosítást és illetéket. Az autó kölcsönzés részletei teljes körűén bemutatásra kerülnek a bérlés időpontjában.

Ugyanakkor Volo Rent a Car a legjobb kölcsönzési megoldásokat nyújtja Kolozsváron rövid, közepes vagy hosszabb idejű autókölcsönzésre, az Önök szükségleteihez igazodva.

A legjobb autókölcsönzési ajánlatokat nyújtva, a legjobb árakon, az idők során Volo Rent a Car egy tisztelt hírnevet épített ki magának. Küldetésünk valamennyi ügyfelünknek minőségi szolgáltatást nyújtani, profi és barátságos munkatársaink által, a lehető legjobb áron.

Volo Rent a Car-nál az árak tartalmaznak valamennyi pótlólagos díjat (ÁFA, közúti adó, stb.), ezáltal ügyfeleink nem kell foglalkozzanak az esetlegesen rejtett költségekkel.

Card

Hitelkártyával vagy anélkül ! 

Autók

Csak új autók ! 

Rent a car

Professzionális autókölcsönzési szolgáltatások a repülőtéren

5%

Kedvezmény előre kifizetésekre 

 

Autó kölcsönzés a Kolozsvári repülőtéren

Cégünktől a Kolozsvári repülőtéren is bérelhet kocsit. Akár előre lefoglalva, akár megérkezésekor a reptéren (irodánkat a repülőtérrel szemben találja meg), a Volo Rent a Car a legmegfelelőbb kocsit nyújtja versenyképes áron. A Kolozsvári repülőtéren is széles körű autókat kölcsönzünk, kicsi személygépkocsiktól kezdődően egészen a nagyobb luxus típusú autókig. A csoport létszámától függetlenül, nálunk megtalálja a számára ideális kocsit.

Akármilyen típusú autót bérel tőlünk, kényelmesen és biztonságban utazhat vele Kolozsváron vagy bárhol. Autókölcsönzésre van szüksége Kolozsváron? Forduljon bizalommal a Volo-hoz!

 

Autó kölcsönzés Kolozsváron

Autó kölcsönzés a Kolozsvári repülőtérenHa Kolozsváron szeretne autót kölcsönözni, nem csak a Kolozsvári nemzetközi repülőtéren teheti azt meg. Autót bérelhet irodánkból is, amelyet Kolozsváron a Traian Vuia u. 202 szám alatt talál meg. Csapatunk minden tőle telhetőt megtesz, hogy üdülése, üzleti útja vagy bármilyen jellegű utazása problémamentes és kellemes legyen.

A Volo Rent a Car számára fontos, hogy gondnélküli élménye legyen amikor tőlünk kölcsönöz egy autót. Optimalizáltuk a kölcsönzési folyamatot, hogy az minél hatékonyabb és rövidebb legyen. Az Ön számára legmegfelelőbb autó kiválasztása sosem jelent majd gondot, amikor a Volo Rent a Car-tól bérel. Függetlenül attól, hogy kisméretű gazdaságos kocsira vagy luxus autóra van szüksége Kolozsvári utazása során, rendkívüli ajánlatokat biztosítunk az Ön számára. A honlapunkon feltüntetett árakat legtöbbször csak nálunk kaphatja meg, biztos lehet abban, hogy mindig a legjobb kocsit kapja kiváló áron.

Amit nyújtunk::

  • non-stop nyitvatartási program, 24/7
  • minőségi szolgáltatások
  • új kocsik – 2019-es modellek
  • barátságos, tapasztalt személyzet 
Utolsó cikkek