Non Stop: +4 0736 687 773

Merită să închiriem mașina în avans – Volo are câteva sfaturi

2019-11-20 09:30:02 Autor: Volo Rent a Car
Merită să închiriem mașina în avans – Volo are câteva sfaturi

      Atunci când ne facem planuri de călătorie în interes de serviciu sau vacanță este foarte convenabil să închiriem o mașină la destinație. Închirierea mașinii o putem face în avans cu câteva zile, săptămâni sau chiar luni de zile înainte să ajungem la destinație. Capacitatea de a plănui dinainte reprezintă o aptitudine foarte utilă când vine vorba de rezervarea mașinii pentru deplasarea care urmează să aibă loc. Dacă alegeți să închiriați în avans mașina dorită în loc să lăsați acest lucru pe ultima sută de metri atunci la Volo Rent a Car o să vă bucurați nu doar de prețuri mai mici dar și de multe alte avantaje.

      În continuare Volo Rent a Car vă prezintă unele din avantajele rezervării în avans a unei mașini:

     Economisiți bani – avantajul major al rezervării din timp a unei mașini este dat de faptul că vă dă acces la prețuri mai bune de închiriere. Umblă prin lume o părere greșită că veți putea profita de o reducere de ultimă oră dacă vă prezentați la biroul firmei de rent a car de îndată ce avionul dumneavoastră a aterizat, dar bineînțeles că nu este cazul. Totul ține de cerere și ofertă – dacă sunt disponibile un număr mare de mașini pentru o dată calendaristică specifică atunci sunt șanse mari ca firma Volo să ofere reduceri de preț. Ca o regulă generală, cu cât efectuați rezervarea mai timpuriu cu atât mai bună o să fie oferta de preț. Pentru companiile de rent a car este foarte important să aibă flota de mașini dată spre închiriere, astfel acestea oferă reduceri de preț pentru atragerea clienților.

     Vă alegeți mașina dorită – dacă apăreți în ultimul moment la firma de rent a car și încercați să închiriați o mașină, atunci veți afla că nu mai aveți prea multe opțiuni de alegere. Dacă călătoriți în timpul perioadelor de vârf precum sărbătorile sau sfârșiturile de săptămâna, atunci s-ar putea să aflați că firma de rent a car are toate mașinile rezervate și veți ramâne blocat. Dacă rezervați mașina din timp atunci este o cu totul altă poveste. Veți avea posibilitatea de a alege o mașină din flota completă a firmei ceea ce înseamnă că veți avea mașina perfectă pentru călătoria dumneavoastră – dacă aveți o familie mare o să vă rezervați o mașină mare de familie pentru confortul tuturor.

     Posibilitatea de comparare a ofertelor de rent a car – când sunteți în graba închirierii unei mașini în ultimul moment, nu mai este timp să căutați pe internet cele mai bune oferte. Astfel veți fi nevoiți să acceptați orice ofertă și mașină cât mai repede pentru a nu o pierde. Dar când efectuați rezervarea din timp aveți tot timpul din lume să comparați ofetele diferitelor firme de rent a car folosind motoarele de comparație de pe internet.

     Puteți să renunțați la rezervare – la Volo aveți posibilitatea de a renunța la rezervarea timpurie și acest lucru nu vă costă nimic pentru că rezervarea pe internet este gratuită iar Volo vă va percepe bani de pe cardul de credit doar în momentul în care veți lua mașina în primire în persoană. Această metodă este foarte utilă pentru cumpărătorii care caută cea mai bună ofertă de rent a car de pe piață. De exemplu găsiți o ofertă bună și rezervați mașina, iar după câteva zile mai târziu găsiți o altă ofertă de preț și mai bună. În acest moment aveți posibilitatea să renunțați la prima ofertă fără a suporta nici un cost. Un al avantaj al rezervării din timp este dat de faptul că nu trebuie să vă stresați cu  costul anulării rezervării dacă planurile de călătorie se schimbă între timp. Dacă anularea rezervării se face din timp atunci Volo rent a car nu vă va percepe bani dar dacă anularea rezervării se face în ultimele 24 de ore atunci Volo va percepe un cost de anulare.

     Mai puține griji – indiferent de tipul călătoriei, afaceri sau plăcere, orice alegere care vă ajută să mai scăpați de stresul acesteia poate fi doar un lucru bun. Vacanțele sunt menite a fi relaxante, experiențe fără stres, așa că nu are nici un rost să lăsați închirierea mașinii pe ultimul moment ceea ce poate să vă aducă într-o situație neplacută și să vă coste mulți bani. Există riscul să nu consultați în detaliu contractul încheiat cu firma de rent a car și să nu verificați posibilele daune preexistente ale mașinii și să vă concentrați doar să plecați din aeoroport cât mai repede. Printr-o rezervare timpurie a mașinii vă asigurați că vacanța dumneavoastră va avea un început liniștit. Vă puteți îmbarca în avion știind că mașina pe care ați ales-o va fi pregătită așteptând cu rezervorul plin să aterizați și să vă bucurați de o vacanță relaxantă.


      În încheiere Volo Rent a Car vă dorește o călătorie placută fară evenimente rutiere. Daca doriți să închiriați o mașină vă așteptam la aeroportul internațional Avram Iancu sau la unul din birourile noastre din Cluj Napoca.

Pentru rezervări NON-STOP vă rugăm să ne contactați:

0736.687.773

contact(@)volorentacar.ro